Člani zmagali Gorenjski derbi

U-15 žal poraženi v Naklem
6. 11. 2016
Božiček je obiskal naše najmlajše
12. 1. 2017

V soboto 12.11.2016 ob 14.30 uri, je bilo v NC Velesovo odigran 13.krog 3.SNL-center. Na gostovanje je tokrat prišel ustaljeni gorenjski tretjeligaš NK Sava Kranj. Gostje iz gorenjske prestolnice so v nogometno vas pod Krvavcem prišli kot favoriti in s prepričanjem po pridobitvi novih in lahkih treh točk. S pričakovanji celotne okolice, se naši fantje niso strinjali, kar so prikazali tudi na srečanju, ki so ga dobili z na papirju lahkih 2:0. Vsi, ki ste si srečanje ogledali v živo, veste da so to tri točke, ki smo si jih prislužili z veliko borbenostjo, srčnostjo in znojem. Trud vseh igralcev na igrišču, sta v 14. in 61.minuti srečanja realizrirala Anže Šimenc in Matevž Kuhar.
Omeniti je potrebno da nam je glavni sodnik v dveh naletih skoraj izničil trud, in sicer v 28. minuti srečanja, ko jo je gostujoči branilec Marko Jurišič (zadnji igralec) pri prekršku s hrbta nad našim Anžetom Šimencom, odnesel zgolj z rumenim kartonom ter v 68.minuti ko je dosodil enajstmetrovko nad gostujočim Maticom Jerino, za katero iz večih virov lahko z gotovostjo trdimo da je ni bilo (brez dotika, predhodni nedovoljeni položaj), za kar je poskrbela “pravica-izkazica” oz. drugače povedano naš vratar Aleš Oštir, ki je strel z bele točke obranil domačemu “zvezdniku” Urošu Palibrku. Sodniške napake so sestavni del nogometa in zato velja pohvaliti domače fante, da so psihično dovolj močni in se ko je to potrebno znajo spoprijeti z njimi ter mirno in samozavestno igrati naprej.

Tri točke, ki so nam jih z odlično spodbudo s tribun zagotovo pomagali pridobiti tudi naši zvesti in glasni navijači, nam v tem trenutku zagotavljajo udobno 10.mesto na lestvici. Ker se zavedamo, da nas čaka še zadnji izziv v letu 2016, in sicer v soboto 19.11.2016 ob 14.00 uri v NC Velesovo, proti močni Ivančni gorici, vas vabimo da se tokrat oglasite še v večjem številu, ter še bolje in glasneje podprete naše fante pri borbi za nove pomembne točke.