Dan za veliki Derbi!

Suverena zmaga U-13 v Šenčurju
19. 10. 2016
NK Velesovo sodelovalo na reprezentančni akciji
27. 10. 2016
Spoštovani,

Sezona se je počasi prevesila v drugo tretjino, po kateri lahko zaključimo, da so člani odigrali nekaj lepih predstav, vendar na našo žalost brez vidnejših rezultatskih uspehov. Tisti, ki ste bili na tekmah, ste se lahko prepričali, da so fantje veliki borci in se zares trudijo do zadnjega atoma moči, ne glede na nasprotnika. V zadnjih dveh krogih smo vknjižili dva poraza, in sicer proti premočnemu AŠK Bravo (3:1) v gosteh in minulo nedeljo 16.10. nesrečni poraz proti NK Bled (2:1).

Jutri 21.10. ob 19.00 uri, nas čaka dolgo pričakovani “veliki” derbi, proti sosednjemu četrto-uvrščenemu Šenčurju, ki bo nekaterim pomenil obuditev starega “rivalstva”, drugim simpatični “medsosedski derbi” in tretjim užitek v spremljanju gorenjskega nogometnega spektakla.

Ne glede na to, ali boste stiskali pesti za dvig Velesovega iz dna lestvice, ali za konkretnejšo priključitev Šenčurja k boju za naslov, bo vaša prisotnost na tribunah več kot dobrodošla, saj boste s tem zagotovo sodelovali pri pri dvigu atmosfere in tudi k rastu pozitivnega nogometnega vzdušja na Cerkljansko-Šenčurskem področju.

Vedeti pa morate, da je povezava med vsakim igralcem in glasom navijača, več kot potrebna spodbuda za kvalitetno predstavo, zato vljudno vabljeni jutri v Šenčur!