Dva zaporedna remija članov

Prvi mesec treningov za selekcijo U-7
29. 9. 2016
U-13,U-15 z drugačnim načinom treninga
29. 9. 2016
Člani so v prejšnjih dveh krogih odigrali, dve zelo psihično zahtevni prvenstveni tekmi, in sicer:

1. V soboto 17.09.2016 so doma gostili NK Brinje-Grosuplje, ki za razliko od ostalih tekmecev ni bil popolni neznanec, saj smo se z njimi pomerili že v pripravljalnem obdobju. V tekmo smo vstopili uspešno, saj smo v 37. minuti po odličnem prodoru našega Urbana Baloha prišli do vodilnega zadetka, s pomočjo avtogola ki ga je dosegel gostujoči igralec Marko Šola. Vodstvo nismo uspeli zadržati do konca prvega polčasa, saj je po napaki naše obrambne vrste prišlo do izenačujočega zadetka v 42.minuti srečanja. Fantje so pogumno vstopili v drug polčas in so z brezkompromisno predstavo dobro nadzirali potek srečanja, ki ga je v 60.minuti srečanja zakompliciral glavni delivec pravice, saj je zaradi igre z roko na robu kazenskega prostora in drugega rumenega kartona igro moral zapustiti Matevž Kuhar. Po tem, se srečanje še ni prevesilo popolnoma v nadzor domačih, saj smo imeli kar nekaj priložnosti, ki jih iz naših protinapadov nismo uspešno realizirali. Sanj o doseganju zmagovitega zadetka je bilo konec v 75.minuti srečanja, ko je sodnik neupravičeno izključil še drugega našega igralca (Urban Baloh). S tem, smo bili prisiljeni na popolno branjenje našega gola, kar smo s srčno borbo uspešno tudi dosegli.

2. V nedeljo 25.09.2016, smo se odpravili na gostovanje v Komendo. Srečanje, ki so ga gostitelji poimenovali kar “El-Vasico”, so domačini začeli silovito, vendar svoje premoči niso uspešno realizirali. Nepisano pravilo “kdor ga ne da- ga dobi”, smo uspeli realizirati v 43.minuti, ko je Borut Burgar z nevarnim predložkom iz kota poskrbel, da so domačini dosegli avtogol, kar nas je prvič v tej sezoni pripeljalo do vodstva ob zapiskanemu polčasu. Naša igra in cilj sta bila jasna tudi v drugem polčasu, saj so fantje suvereno odigrali v vseh segmentih igre, razen v zaključku na nasprotna vrata, saj bi priložnost “ena-na-ena”, ki se nam je ponudila v približno 65.minuti srečanja lahko odločila zmagovalca srečanja. Če posplošimo, lahko zaključimo to, da je neizkoriščena priložnost “udarila” tudi nas, saj je sodnik v 75.minuti srečanja dosodil sumljivo enajstmetrovko v korist domačih, ki jo je uspešno realiziral Anže Zarnik. Deset minut kasneje, je sodnik dosodil novo (tokrat čisto) enajstmetrovko, ki jo isti igralec ni izkoristil, tako da smo se po končnem sodnikovem pisku razšli z rezultatom 1:1.

Iz napisanega, ne moremo mimo sodnikov, saj je v obeh krogih odločila 75.sodniška minuta. S fanti se ne oziramo preveč na to, ampak upamo da se bosta naš trud in angažiranost kmalu izplačala, ter bomo v kratkem prišli tudi do zaslužene zmage.

V soboto 1.10.2016 ob 16.00 uri, vas vabimo na tretjo domačo tekmo, kjer gostimo zahtevnega nasprotnika NK Zagorje, zato bo vaša pomoč in podpora s tribun več kot dobrodošla.