NI VAŽNO ZMAGE ALI PORAZI, VELESOVO TKO AL TKO BO OSTAL…

Zaključek sezone
9. 6. 2017
ČLANI: Prva prvenstvena tekma doma v sezoni 2018/19 je prinesla točko…
4. 9. 2018

Evo nas, po dolgem času zopet nazaj. Na žalost je minilo kar precej časa od zadnjih objav na naši spletni  strani. Upajmo, da bo stran zopet zaživela in da boste lahko vsi zopet obveščeni o vsem dogajanju v našem klubu.
V zadnjem letu se je v klubu zgodilo kar precej pomembnih sprememb, tako organizacijskih, kot tudi trenerskih in tekmovalnih. Ena ključnih je bila ta, da se je ženski del kluba odločil za samostojno pot in dekleta sedaj nastopajo v okviru Ženskega nogometnega kluba Cerklje. Razlog temu je, da NZS zagovarja smer, da naj bi ženski klubi delovali samostojno in temu smo sledili tudi v našem klubu.
Spremembe so se dogodile tudi v trenerskem kadru. Klubu se je za novo sezono pridružil trener Jaka Kristan, ki je v preteklih sezonah deloval v sosednjem klubu iz Šenčurja in bo zadolžen za vodenje mlajših klubskih selekcij, kot tudi za organizacijo nogometnih krožkov v obeh cerkljanskih šolah in vrtcih. Za delo z najmlajšo skupino bo zadolžen trener Nejc Levstek.
Kar pa se tiče članske ekipe, pa lahko povemo, da se ekipa pod vodstvom trenerja Iva Levstka že pridno pripravlja na novo sezono tekmovanja v Gorenjski ligi, ki se bo pričelo 1.septembra.
Vsem našim ekipam, kot tudi dekletom ŽNK Cerklje, želimo veliko uspeha v prihajajoči nogometni sezoni.
In kot pravi naša himna…”ni važno zmage ali porazi, Velesovo tko al tko bo ostal, dokler se bodo ti obrazi ponosno vračali domov”…
http://www.nkvelesovo.si/wp-c…/uploads/Prezrti-Velesovci.mp3
slika1