NK Velesovo je veselo!

Jutri turnir Bose noge 2015
8. 3. 2016
NK Velesovo ima novo vodstvo
9. 3. 2016

V soboto 07.11.2015 je članska ekipa odigrala še zadnjo prvenstveno tekmo v jesenskem delu sezone 2015/16. Igralci so si proti zahtevnemu domačinu iz Bohinja priigrali lepo zmago s končnim izidom 4:2. S to zmago so si člani zagotovili “naslov” jesenskega prvaka oz. prezimitev na vrhu prvenstvene lestvice v Gorenjski ligi. Učinek s 34 doseženimi goli in zgolj 6 prejetimi je sigurno zavidanja vreden, prav tako pa moramo izpostaviti, da so v letu 2015 nanizali izjemen niz 21-ih zaporednih tekem brez poraza.

Po končani tekmi je svoje misli strnil tudi trener Aleksandar Delić:

Seveda smo veseli! Fantom je potrebno čestitati na pravi miselnosti, saj je angažiranost pri delu in borbenost na vseh treningih ter tekmah zagotovo pokazatelj, da smo na pravi poti. Ponosen sem na njih in upam, da je to šele začetek večje zgodbe. Želimo si dokazovanja iz tedna v teden in to je sigurno nekaj, kar je naša prednost pred ostalimi v ligi. Sedaj si bomo privoščili nekaj počitka, potem pa se bomo lotili dela še bolj vneto. Samo srečen sem lahko, da imam tako ekipo, ekipo ki je prava Klapa. Najbolj pa sem ponosen na to, da smo poleg 1. mesta v vrhu tudi na fair-play lestvici. Bravo Fantje!

Poleg vseh igralcev in trenerja je potrebno pohvaliti tudi vse ostale v klubu, ki nam pomagajo pri zagotavljanju pogojev za delo in uspešni realizaciji vseh aktivnosti.

Fantje, kapo dol!