Odprtje prvenstva

V Velesovem se je začelo trenirati
19. 8. 2016
ZA ČLANE NK VELESOVO 20% POPUST NA NOVO KOLEKCIJO NOGOMETNIH ARTIKLOV!
25. 8. 2016

V soboto 20.8. so se naši člani odpravili na gostujočo tekmo v Ivančno gorico, s katero so uradno pričeli novo sezono 2016/17. Renomirani nasprotnik, je pokazal svoje zobe že v drugi minuti srečanja in po hudi napaki naše obrambe, prišel do vodstva z 1:0. Po prejetem zadetku so naši igralci prišli do lepega števila priložnosti, ki jih niso uspeli realizirati v našo korist in so do konca polčasa prejeli še enega. Ob polčasu so se vroče glave shladile in fantje so prikazali veliko bolj zrelo in konkretno igro, kar je pripeljalo do enega zadetka na vsaki strani in končnega rezultata 3:1 v korist gostiteljev.

Pridobivanje izkušenj za igro na takšnem nivoju je velikega pomena, zato smo lahko po videnem na sobotni tekmi, ne glede na rezultat, optimistično naravnani. Poleg vsega je vredno omeniti tudi naše zveste navijače, ki so  kot vedno nudili odlično podporo.
V soboto ob 17.30 uri imamo prvo domačo tekmo, saj v goste prihaja lanskoletni prvak 3.SNL – center, ND Ilirija 1911. Glede na to, da je prva domača tekma ravno na dan občinskega praznika vam zagotavljamo da bo NC Velesovo nudil obilo nogometnega programa (Bose noge), zato ste vsi vljudno vabljeni!