Priprave članov

NOGOMETNI TURNIR V POČASTITEV OBČINSKEGA PRAZNIKA
31. 7. 2016
Začetek sezone za selekcijo U-11
7. 8. 2016

Člani NK Velesovo, se že nekaj časa aktivno pripravljajo za nastope v 3.SNL-center. S pripravami so pričeli v ponedeljek 4. julija in so aktivni minimalno 4x na teden. Delo naših fantov lahko ocenimo z dobrim, saj se vsi po svojih najboljših močeh trudijo biti prisotni na čim večjem številu treningov, kot tudi dvigovati svojo pripravljenost iz tedna v teden.

V prejšnjem tednu se je pričelo tudi obdobje prijateljskih tekem, ki jih lahko za enkrat ocenimo kot pozitivne, saj sta bili v prejšnjem tednu odigrani že dve težki prijateljski tekmi, ki sta glede na pogoje pokazali (nekaj odsotnih igralcev), da se lahko nadejamo napredku in korektni borbi v bolj zahtevni ligi. V ponedeljek 25.7. smo se v gosteh pomerili z drugoligašem Zarico Kranj, ki je bila rezultatsko uspešnejša s 5:1, medtem ko smo se v petek 29.7. doma pomerili z Brinje Grosuplje in izgubli 1:3.

V prihajajočem tednu, se nam obetata še dve prijateljski srečanji, in sicer v torek 2.8. ob 18.30 uri, doma proti NK Ihanu in v soboto v gosteh pri NK Bilje, kjer se bomo pomerili še z enim tretjeligašem NK Bilje (3SNL-zahod), o čemer bomo več poročali v naslednjem članku.

LP, Aco