Priprave Poreč 3.dan 2/2

Priprave Poreč 3. dan
11. 3. 2017
Priprave Poreč zadnji dan
12. 3. 2017

Pozdravljeni!

V poreču smo preživeli že 3 dan. Bil je zelo lep dan, zjutraj smo dobro odtrenirali, pojedli kosilo in v popoldanskih urah so nas obiskali starši dveh otrok, ko smo se odpravljali na trening je tudi veter popustil nebo pa je bilo brez oblačka, tako da smo s selekcijo u.13 odigrali tekmo proti preddvor u.13-15, lahko rečem da so fantje presenetili in pokazali všečno igro in tudi veliko mero požrtvovalnosti ter discipline v igri in jih je bilo prav užitek gledati, takrat pa se je 15 min pred koncem naredila nesreča in sicer je Matej Jenko zlomil roko tako da smo morali zelo hitro ukrepati, hvala staršema da so ga peljali v Slovenijo, kjer je dobil primerno oskrbo in je že doma!
Vsi fantje ga prav lepo pozdravljajo!

V večernih urah pa smo imeli kviz o nogometu, nogometni zgodovini in nogometnih pravilih, kjer so bili igralci u-13 pomešani z igralci u-9,u-11 tako da smo današnji večer preživeli res lepo in tudi poučno zmagala je ekipa NK VELESOVO,

Lp Klemen Ropret

p.s. Jutri pa že spimo v svojih posteljah, vračamo se okrog 14:00h tako da bomo doma okoli 16:30h v velesovem(več napišem še jutri)
IMG_0645 IMG_0641