Prva prvenstvena tekma tudi za U-11

Težko gostovanje članov
13. 9. 2016
Nk Velesovo slavilo v Šenčurju
14. 9. 2016
Tudi selekcija U-11 je začela s tekmami v sezoni. 2016/2017 Prvo tekmo smo imeli v torek pri sosednjem klubu NK Preddvor. Tekma se je odvijala v malo slabšem vremenu, saj je kar močno pihalo, temperatura pa je bila tudi malo nižja kot v preteklih dneh. Toda fantje niso bili nič kaj slabše volje, saj je bila to prva prvenstvena tekma v sezoni. Fantje so pokazali veliko odločnosti ter borbenosti v igri ter lepih akcij, tudi nekaj lepih golov. 
 

Tekme v selekciji U-11 so namenjene predvsem igranju, medtem ko naj tekmovalni naboj igra le postransko vlogo. Na tekmi ni sodnikov, tako da v  situacijah med tekmo, kjer pride do kršitev pravil nogometne igre pa tako skupaj posredujeta trenerja, ki hkrati na ta način tudi izobražujeta igralce.

V petek pa je bila na sporedu že druga tekma, prva domača v Velesovem. Nasprotna ekipa je bila ekipa NK Jesenice. Na tej tekmi smo imeli kar bučno pomoč z tribun, tako da so se fantje zopet izkazali z borbeno igro, bilo je več lepih akcij in lepše igre. Toda to je šele začetek sezone, pred fanti je še veliko treningov in pričakujem da bomo vsako tekmo odigrali boljše in boljše.

Lep pozdrav,

trener Dejan Kne