Prvaki Gorenjske

U13 že odigrali 6. krogov
17. 5. 2016
Selekcija U-11 v prejšnjem tednu odigrala 2 tekmi
25. 5. 2016

Člansko moštvo NK Velesovo, je že dva kroga pred zaključkom prvenstva odločilo boj za prvaka, saj je ob zmagi 3:0 nad Železnikom, edini zasledovalec NK Ločan izgubil proti Bitnjam. Dva gola Kuharja in en Burgarja, sta poleg ostalih velikih priložnostih v prvem polčasu odločila zmagovalca. Vratar je bil praktično brez dela in na ta način je ekipa pokazala, da je edini prvenstveni poraz proti NK Železnikom, bil nepravičen in splet neprijetnih okoliščin.

Tako lahko s ponosom naznanimo prvi naslov Gorenjskega prvaka in čestitamo na “suvereni” igri skozi večji del prvenstva, saj je ekipa v samem vrhu prvenstvene lestvice že od začetka tekmovalnega leta, kar potrjuje tudi gol razlika 49:10.
Ekipa poleg suverene igre kaže lep, pošten in gledljiv nogomet, na podlagi česar lahko zaključimo da so zagotovo prerasli tekmovalni nivo, ki ga zagotavlja gorenjska liga, kar poleg prvega mesta na lestvici potrjuje tudi visoko 2.mesto (do konca prvenstva verjamemo da bo prvo), na fair-play lestvici.
Trdo delo, ekipni duh in veliko prijateljstvo, so v veliki meri pripomogli k zgodovinskemu uspehu kluba, saj so prav vsi vpleteni v vsakem momentu dihali za klubske barve in verjeli v trenerja ter eden v drugega.  Zahvala gre, tudi vsem tistim, ki so nam vedno stali ob strani in so vedno verjeli v nas, ne glede na rezultate in dnevno formo.
Vabimo vas, da se udeležite preostalih dveh tekem v Šk.Loki (28.5.) in v Velesovem (4.6.), ko verjamem, da bodo fantje ob prigarani sproščenosti prikazali še kvalitetnejšo in bolj gledljivo igro. Na zadnji prvenstveni tekmi, bomo poleg izredno zanimivega nasprotnik (NK Bitnje), prejeli tudi pokal, zato bo vaša podpora ob prejeti nagradi več kot dobrodošla.
Lp Aco