Prve tekme v spomladanskem delu za U-11

Treningi vratarjev v Velesovem
18. 4. 2017
4. tekma in 4. zmaga U-13
3. 5. 2017

V mesecu aprilu smo začeli z spomladanskim delom tekem pri selekciji U-11. Med zimskim premorom smo se okrepili z dvema novima igralcema, ki sta okrepila našo ekipo. Marca smo se udeležili tudi priprav v Poreču, kjer smo v dobri udeležbi fantov U-11 oddelali nekaj kvalitetnih treningov in odigrali tudi prijateljsko tekmo. Začeli smo z treningi na naravnih igriščih v Nogometnem centru Velesovo.

Prvo prvenstveno tekmo smo v začetku aprila odigrali proti NK Britofu, kjer so bili nasprotniki žal boljši od nas in nas premagali, kljub dobri borbenosti naših fantov.

Na prvo gostujočo tekmo smo odšli v oddaljene Žiri. Kljub dobri igri in nekaj odličnih akcij skozi celotno tekmo so bili v zaključku tekme domači fantje bolj zbrani ter dosegli gol z prostega strela ter premagali našega vratarja Nejca Koželja in nas žal premagali.

Zadnjo tekmo v mesecu aprilu pa smo odigrali doma proti ekipi NK Železniki, kjer se nam je odprlo v napadu in smo dosegli kar nekaj golov, v obrambi pa so fantje z vratarjem zaklenili domači gol in tako dosegli prvo zmago v spomladanskem delu.
V prvem tednu maja, natančneje 5.5.2017 pa ste vabljeni na novo domačo tekmo, pridite spodbujati domače fante, ki bodo igrali proti NK Triglav Domplan ob 17.30 v Velesovem.