Veliki derbi že v pripravljalnem obdobju
8. 8. 2016
V Velesovem se je začelo trenirati
19. 8. 2016
V minulem tednu, smo zaključili z zahtevnim pripravljalnim obdobjem, ki smo ga pričeli že 4.julija in katerega lahko, glede na dane pogoje zaključimo kot uspešnega. Vrhunec tako prejšnjega tedna, kot tudi pripravljalnega obdobja, je bilo srečanje med starima “rivaloma”, ki bosta skupaj nastopala tudi v 3. SNL- center, in sicer med NK Velesovo in NK Šenčur (1:1).

Pričakovanje, ki ga za domačine prinaša takšna tekma, je bilo na visokem nivoju, saj so prav vsi fantje odigrali na zelo visokem nivoju in pokazali da v prihajajoči sezoni ne bodo zlahka oddajali točk. Glede na to, da so priložnost dobili prav vsi prisotni igralci, smo lahko veseli, da lahko računamo na takšno število igralcev, ki so z glavo in srcem za naš Velesovo!

V soboto 20.8.2016 v popoldanskih urah, bo članska ekipa Velesovo, odigrala prvo prvenstveno tekmo, in sicer v gosteh proti NK Ivančni gorici. Nasprotnik, ki je v lanski sezoni 3.ligaške konkurence krojil sam vrh, bo zagotovo predstavljal zanimiv začetek nove sezone, zato vas vabimo da podprete naše/vaše fante v soboto ob 17.30 uri, v Ivančni gorici.

Ob tej priložnosti bi se trener in igralci radi zahvalili, predsedniku in podpredsedniku kluba, ki sta uspela zbrati odlično ekipo sodelavcev in so nam omogočili vse pogoje za sodelovanje v 3.SNL

Dejmo Vels!