Težko gostovanje članov

Tekme U-15
11. 9. 2016
Prva prvenstvena tekma tudi za U-11
13. 9. 2016

V soboto 10.9.2016, smo v četrtem kolu odigrali že tretje gostovanje v 3.SNL-center. Uvod v tekmo je bil naravnost katastrofalen, saj so naši fantje prejeli zadetek že v prvi minuti. Glede na to, da je šlo šele za prvo minuto, to načeloma na nas ni vplivalo v tako hudi meri, kot kasneje dosojena enajstmetrovka v korist domače ekipe. Na in ob igrišču smo se vsi spraševali, ali je to sploh res, ali gre zgolj za smešne sanje? Tako smo v deveti minuti zaostajali že z 2:0, kar nas je vidno dotolklo, vendar ne še tako kot prekršek, za katerega je bila spet večina takega mnenja da podobnih kontaktov ne piskajo v ligi u-9. Ko gre vse narobe, je logično da se to nadaljuje kot domino efekt, kar je potrdil zadetek iz predložka (omenjeni prosti strel), ki je pomenil nadaljnjih 3:0. Seveda se je po tako hudih udarcih izredno težko pobrati, kar je kot posledica pripeljalo do napake v naši obrambi, ki je v 29. minuti srečanja postavilo neverjetni izid v korist domače ekipe 4:0. Zaključek enega najslabših prvih polčasov v eri te ekipe je v 39. minuti omilil naš napadalec Anže Šimenc. Veseli nas lahko to, da se fantje niso predali in so v drugi polčas po zaostanku 4:1, na igrišče stopili z dvignjenimi glavami in željo po preobratu, vendar se je posledično odpiralo toliko prostora v naši obrambi, da je bil zaostanek treh golov skorajda neulovljiv. V 56.minuti so tako domačini povišali rezultat na 5:1, kar je minuto kasneje ponovno zmanjšal Anže Šimenc. Vsa naša energija, ki smo jo vložili v napad je bila zaman, kar smo uvideli po novem protinapadu domačinov in po prejetem bolečem šestim zadetkom. Počasi je primanjkovalo energije in želje tudi nam, vendar smo kljub temu igrali svojo igro in z zadetkoma Kajetana Jeriča v 75.minuti in Gašperja Nastrana v 78. minuti postavili končni “vaterpolo” rezultat 6:4.

Zaključimo lahko da sobota 10.9., ni bila “naš dan”. Domačini so večino svojih priložnosti uspešno realizirali, med tem ko nam ni bilo pisano na kožo praktično nič. Vseeno ni razloga, po iskanju izgovorov in krivcev, ampak nam preostane zgolj nadaljevanje začrtanega dela in upanje da nadaljnje izkušnje ne bodo tako boleče kot na tej tekmi.

V soboto 17.9. bomo ob 16.30 uri v NC Velesovo pričakali NK Brinje-Grosuplje, zato vas v želji po podpori s tribun in pridobitvi dodatne energije vljudno vabimo na obisk druge domače tekme v sklopu 3.SNL-center.