U9 Zimska liga v Šenčurju
3. 2. 2022
2 vikenda…4 dnevi…8 kategorij…218 tekem…100 ekip…1.000 otrok…2.500 obiskovalcev…20 prostovoljcev…za piko na i še zmaga naše ekipe U12…
NARJEN!!!✅️
Nekako smo strnili misli po dveh napornih vikendih otroških turnirjev.
Na tem mestu bi se želeli zahvaliti vsem, ki so oba vikenda prostovoljno pomagali pri organizaciji in izpeljavi turnirja, ki velja za enega največjih tovrstnih otroških dvoranskih tekmovanj na Gorenjskem in brez katerih si niti slučajno ne predstavljamo izpeljavo tovrstnega dogodka.
Zahvala gre tudi občini Cerklje, ki je oba vikenda omogočila tekmovanja v športni dvorani in v balonu v Velesovem…čistilkam, ki so ponoči poskrbele, da je dvorana in da so garderobe naslednje jutro čiste dočakale nove ekipe…staršem, ki so športno in bučno spodbujali svoje otroke…predvsem pa velika hvala vsem ekipam, ki so s svojo udeležbo omogočile tako velik dogodek.
Za odlično organizacijo in brezhibno izvedena tekmovanja smo bili deležni številnih pohval iz vseh strani. V dveh vikendih smo gostili preko 100 ekip iz celotne Slovenije in preko 1.000 otrok, ki so pokazali svoje znanje. Številni od njih in njihovi starši so bili prvič v naših krajih, kar je pomenilo odlično promocijo tako našega kluba kot tudi občine Cerklje na Gorenjskem.
Vsem našim občanom se opravičujemo za kakšen prometni zamašek, ki so ga povzročili naši obiskovalci, smo pa zato toliko bolj rezveselili vse naše okoliške gostince 😉
Se vidimo zopet čez eno leto…😉