Veliki derbi že v pripravljalnem obdobju

Začetek sezone za selekcijo U-11
7. 8. 2016
Sedaj pa zares!
17. 8. 2016

Pripravljalno obdobje se je v prejšnjem tednu nadaljevalo, in sicer smo se v torek 2.8.2016 pomerili z NK Ihanom, ki je za nas že tradicionalno neugoden nasprotnik, kar so dokazali tudi tokrat, saj so kljub naši dominaciji iztržili minimalno zmago 0:1. Naši fantje so poleg zapravljene enajstmetrovke, imeli še vrsto drugih priložnosti, ki jih niso znali izkoristiti in s tem dopustili možnost nasprotniku da se veseli dokončne zmage.

Igralci so bili po tekmi vidno razočarani, saj so se nadejali visoki zmagi, vendar je pripravljalno obdobje namenjeno ravno razvoju igre in odpravljanju napak, ki pestijo določene igralce na določenih igralnih mestih.
V tem tednu pa z nestrpnostjo pričakujemo sosedski dvoboj, proti NK Šenčur, ki ga bomo gostili v torek 9.8. ob 18.00 uri v NC Velesovo. Ena zadnjih pripravljalnih tekem, proti visokorangiranemu nasprotniku, bo zagotovo ena izmed pomembnejših točk pri pripravi fantov pred zahtevno prihajajočo sezono.
Verjamemo, da bo prijateljski obračun zanimiv tako za domače, kot tudi gostujoče ljubitelje nogometa, zato ste vsi lepo vabljeni na ogled pripravljalne tekme.
LP, Aco