Vikend turnirjev v počastitev občinskega praznika v Velesovem

ZA ČLANE NK VELESOVO 20% POPUST NA NOVO KOLEKCIJO NOGOMETNIH ARTIKLOV!
25. 8. 2016
Prve točke članov
5. 9. 2016

Pozdravljeni!

V velesovem se je ta vikend dogajalo! v soboto smo v sončnem vremenu dopoldne igrali z selekcijo u-9 proti Nk Kranj  kjer je bilo bistvo samo igranje nogometa!   V popoldanskem času pa smo imeli turnir u-11, kjer je po odpovedi parih ekip ostalo samo Nk Šenčur; tako da so odigrali medsebojno tekmo. Rezultat je bil visok saj po parih odhodih iz ekipe… spet sestavljamo ekipo in jo počasi sestavljamo. Z veseljem sporočam namreč da imamo 4 nove igralce.
V nedeljo pa se je v dopoldanskem času odvijal turnir bosih nog.
V popoldanskem času pa se je začel turnir selekcije u-13. Turnir je bil z izjemno kvalitetnimi ekipami zelo dobro obiskan in tudi zelo dober uvod v začetek prvenstva. naša ekipa se je merila v skupini z Preddvorom, Kranjem, Trešnjevka Zagreb in Krško 2  v drugi skupini pa so bile ekipe Britof, Krško 1, Idrija ter Trešnjevka Zagreb 1. Naša ekipa je žal ostala v skupini v polfinale pa sta se uvrstile ekipe Trešnjevke in Krškega.
končna razvstitev je bila.
1. Krško
2. Trešnjevka Zagreb
3. Krško
4. Trešnjevka Zagreb
vsem v klubu se lepo zahvaljujem za pomoč pri organizaciji turnirja saj je bilo kar nekaj logističnega in pa tudi organizacijskega dela.
Lp Klemen Ropret
izvajanje penalov za 3 mesto