Zaključek jesenskega dela U-11

Nova zmaga U-15
27. 10. 2016
Prva zmaga članov!
3. 11. 2016

Zaključili smo z tekmami v jesenskem delu sezone.
Tekmo proti NK Bled smo odigrali na odličnem igrišču na Bledu ter v dobrih pogojih za tekmo. Žal pa smo bili kar brez treh pomembnih igralcev, eden od teh je bil golman Nejca Koželja, ki ga je v golu zamenjal Matevž Šimnovec, le tega pa je v napadu zamenjal Val Globočnik. Tekmo smo začeli dobro, žogo smo imeli veliko v naši posesti, imeli nekaj priložnosti, ki smo jih izkoristili in žogo “zabili” v gol. Po nekaj napakah na naši strani so pobudo prevzeli nasprotniki, ki so bili nevarni z protinapadov in dosegli nekaj golov . Z dobro igro smo si nabrali kar nekaj novih izkušenj ki jih bomo lahko uporabili pri nadaljnjih tekmah.

Zadnjo tekmo smo odigrali doma proti ekipi NK Naklo. Tekma je bila zelo borbena, ekipi sta se borili do konca tekme, videli smo tudi enajstmetrovki, ki sta jih bili deležni obe strani. Tekmo smo odlično začeli, že po nekaj minutah dosegli dva gola, nato pa malo popustili, bilo je nekaj slabih minut in s tem tudi nekaj raztrgane igre.

Začeli bomo s treningi v telovadnici. Udeležili se bomo tudi nekaj turnirjev, eden izmed njih bo domač v vaši organizaciji v športni dvorani v Cerkljah. Ne pozabimo še na prijateljske tekme, na katerih si nabiramo izkušnje za drugi del sezone. O vseh turnirjih in prijateljskih tekmah boste sproti obveščeni.

Lep pozdrav,
trener Dejan Kne